Spread the love

Advertenties van onmiddellijke financiële hulp zijn verspreid over het internet. Een online aanvraag duurt ongeveer twee minuten en u kunt binnen drie uur of uiterlijk de volgende ochtend beginnen met het uitgeven van uw geld. Als je op kantoor komt, is je lening binnen enkele minuten uitbetaald.

Welke creditcard kun je kiezen om je schulden niet te hoog op te laten lopen?

Wat gebeurt er als u opnieuw een financiële noodsituatie ervaart en de geplande terugbetaling niet uitvoert na de keuze uit een van de beste creditcards? Als u het bovenstaande voorbeeld van $ 500 gebruikt, worden extra kosten voor te late betaling en 38 procent rente toegevoegd, waardoor u een bedrag van $ 930 moet terugbetalen. In veel gevallen is dit bedrag gelijk aan bijna vijftig procent van het inkomen van de consument.

Door zo’n groot bedrag terug te betalen, dwingt het je om opnieuw te lenen. Het is gemakkelijk om in de cyclus van het lenen en terugbetalen van duur geld te belanden en voor je het weet; je verdrinkt in de schulden. Je kunt accepteren dat risico een prijs heeft, maar is de consument en niemand anders verantwoordelijk voor deze onverantwoorde manier van lenen en uitlenen?

Waarom worden er bij snelle leningen geen kredietcontroles uitgevoerd?

De meeste snelle geldschieters voeren geen kredietcontroles uit, wat erg handig is als je geld nodig hebt om de maand te overleven, of als je op de zwarte lijst staat en gerenommeerde financiële instellingen je niet willen helpen. Deze geldschieters bieden snelle oplossingen, maar zorgen er vaak voor dat consumenten in de schulden verdrinken.

Snelle geldschieters richten zich meestal op de lagere inkomensgroep. De gemiddelde contante lening berekent 38 procent rente over een periode van vier weken, dat wil zeggen, $ 500 optellen tot $ 690 en volledig betaalbaar zijn binnen de komende vier weken of aan het einde van de maand. Dit is een groot bedrag om aan het einde van de maand terug te betalen, vooral als men al schulden en cashflowproblemen heeft. Het probleem doet zich voor wanneer je de maand moet overleven met bijna een derde van je inkomen weg.

Hoe kun je naar een kredietrapport van een kredietverstrekker kijken?

Een gerenommeerde en verantwoordelijke geldschieter zal de financiële situatie en het kredietrapport van een klant evalueren om de betaalbaarheid vast te stellen. Dit is om de consument en onderneming te beschermen tegen het nemen van beslissingen die een negatieve invloed kunnen hebben op de kosten van levensonderhoud en om te voorkomen dat de klant in schulden verdrinkt. In sommige gevallen zijn consumenten niet geïnformeerd en kunnen ze geen weloverwogen beslissingen nemen over hun financiën, dit is ook het geval bij het aanvragen van een zakelijke lening. Gerenommeerde kredietverstrekkers hebben opgeleide adviseurs om de consument in de juiste financiële richting te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.